zondag 24 juni 2012

Weekend

Hehe, een fijn weekend achter de rug. Rune voelt zich stukken beter dan enkele dagen geleden en dat is er aan te zien. Hij heeft terug een normale kleur en mooie rode lippen :) Wat een opluchting!
Hij voelde zich zelfs zo goed dat nonkel Bart zaterdag even is komen "Runezitten" zodat wij onze vloer en parket konden gaan bestellen. Op een half uur hebben we gekozen en beslist, als we daar maar geen spijt van krijgen... ;)
De nachten zijn minder tof. Om de twee uur komen ze hem prikken, bloeddruk meten,baxters vervangen,...  Van slapen komt er hier niet veel in huis! Maaaar, 'k heb ontdekt dat er een slot op de deur staat :))
Rune op de intensieve. Tibbe mocht normaal niet op bezoek, maar omdat hij die dag toch op het UZA moest zijn, bij de kinderpsychologe, mocht hij even zijn tekening gaan afgeven.

De djembe'ers van CLAC hebben voor Rune hun optreden opgenomen en alle nummers naar hem genoemd: "De runeaapjes", "De Runereis" en "Waar is Rune?".
Merci Clacers!!
En vooral bedankt aan Junot!
Vrijdag was er nog een verrassing: de man van de directie van PIVA (die hier werkt) kwam met een cadeautje van de klas: een boekje met tekeningen en wensen en Rune's schilderij van het Great Barrier Reef dat ze ingekaderd hebben.
Dank u klasgenoten!!


2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben ik blij dat het wat beter gaat.
    Ik volg jullie op jullie blog en duim maar steeds omdat ik anders niet weet wat ik kan doen, als er iets is dan zeggen jullie het maar.Ik wens jullie het aller-aller-aller-beste toe.
    Groetjes van tante Magda en nonkel Jef

    BeantwoordenVerwijderen