donderdag 28 juni 2012

Vandaag zijn we dag 29. D.w.z. al 30 dagen in het ziekenhuis, met onderbreking van één weekend. Rune begint het hier stilletjes aan wat beu te worden! De verveling slaat toe! Daarom was het wel goed dat Jasper gisteren is meegekomen om nog eens goed wat te kibbelen (ik was precies weer thuis) en Playstation te spelen.
Vanmorgen mochten we even buiten gaan wandelen. In de rolstoel, met een dik mondmasker op en twee piepende baxters zijn we even over de boebels van de parking gereden. Idyllisch is anders, maar hij heeft toch een frisse neus gehaald. Het deed hem (en ons dus ook) deugd.
Deze namiddag zouden ze gestart zijn met de drie chemo's. Maar omdat hij vandaag wel erg veel vocht ophoudt is het twijfelachtig dat de chemo kan doorgaan.  De dokter is een uurtje geleden langs geweest, die ging overleggen met zijn collega en we wachten dus nog op nieuws. Hopelijk kan het gewoon doorgaan, anders schuift het schema misschien weer op en komt onze afteldatum om naar huis te gaan in het gedrang. Wij hopen op volgende week vrijdag. We zijn er wel niet zeker van, want donderdag moet Rune nog een beenmergpunctie en chemo krijgen.
Ik hoop ook dat het vocht dat hij nu ophoudt niet te belastend is voor zijn nieren. Want die zijn al niet in goede staat. Weer even bang afwachten dus...
Ondertussen is Rune hier naast mij in slaap gevallen. Hij maakt er zich precies niet zo druk om. Het is hier trouwens in de kamer ook veel te warm om u druk te maken. Pfff, precies de sauna! Laat het nu nog maar twee weken regenen tot wij thuis komen en dan mag de zomer beginnen ;) Sorry! ;)
Rune en Jasper (incognito)



En voor we naar huis gaan volgende week moet ik nog afstoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten