donderdag 23 augustus 2012

Naast mij is Rune nog helemaal aan het trippen. Een gelukzalig lachje en ogen die van hier naar daar schieten. Man man, ik wil ni weten welke visioenen hij allemaal heeft. Hij is nog half onder narcose van de beenmergpunctie daarjuist. De dokter had nochtans gezegd dat hij een spuit kreeg om het hallucineren tegen te gaan. Sevves nog eentje vragen misschien. Hoewel, ... hij lijkt er van te genieten ;)
Vóór de punctie gaf dr Ph. Maes de uitslag van CT- scan.  Die was nog niet zoals gehoopt. Zijn longen zijn al aanzienlijk beter t.o.v. vorige keer, maar er zijn nog enkele letsels te zien. Het zou dus te vroeg zijn om al met de Kaspo ( de dagelijkse baxters) te stoppen. Spijtig, maar ik heb alle vertrouwen in hem, hij is een geweldige dokter, dus doen we maar wat we moeten doen en gaan nog enkele weken door met onze ziekenhuisbezoeken.
De uitslag van de beenmergpunctie krijgen we morgen. Die is héél belangrijk! Daaruit zal blijken of de tweede kuur is aangeslagen en of er nergens geen verstopte leukemiecellen meer zitten. Allemaal duimen voor morgen dus!
Oei, onze Rune begint hier te gibberen, ik zal maar is gaan zien ....

2 opmerkingen: