vrijdag 3 augustus 2012

Even een update: momenteel gaat alles eigenlijk heel goed met Rune (hout vasthouden!). We moeten nog steeds elke dag naar het ziekenhuis. Daar krijgt hij dagelijks een baxter voor zijn longen en afhankelijk van de planning één of twee chemo's. Woensdag moest hij ook een ruggenmergpunctie krijgen maar die is spijtig genoeg mis gelopen. Na drie keer en een half uur proberen heeft de dokter het opgegeven. Volgende week woensdag opnieuw dus :(
Ondertussen dalen zijn witte bloedcellen zienderogen. Oppassen dus voor infectiegevaar dat in elk hoekske op de loer ligt. De maskertjes zullen weer boven gehaald moeten worden en de ontsmettingsgel en Dethol zijn nooit weg geweest. Hopelijk daalt hij deze keer niet tot onder de 200 zoals enkele weken geleden.

Ondertussen maken we het beste van de vakantie. Bij goed weer ( die drie dagen dus...) gaan we af en toe eens wandelen of kaarten we wat in de tuin en  al die andere dagen, als het minder is, huren we een filmke of koken we samen. Enfin, we amuseren ons wel!
Vorige week ben ik met Tibbe en Sten en Karen drie dagen naar de ezeltjescamping geweest in Nederland. Zo had hij toch ook nog een reisje. Echt plezant: we hebben in een trekkershut geslapen, in het heksenhuis toverpap gekookt en een tocht met de ezel gemaakt. Een grote aanrader voor iedereen die nog een kleuter in huis heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten