vrijdag 21 september 2012

De goed nieuws show

De laatste dagen had Rune het ene geluk na het andere!  Hij kreeg er het Sinterklaas-Pasen-vakantiegevoel van. Het begon dinsdagavond , toen kwam het wensteam van Make a wish langs, Simcha en Marijke. Kevin was er niet bij.  Ze hadden voor iedereen een verrassing bij: strips, cadeaubons van Fun, een film, een delicatessepakketje,... Feest! Om de wensdag van Rune zo goed mogelijk voor te bereiden werkten ze een hele vragenlijst af. Wat is je lievelingskleur, lievelingsvervoermiddel, lievelingseten, waar hou je van, waar ben je bang van, ....en dan moest hij natuurlijk z'n wens nog verklappen. Ben benieuwd hoe dat afloopt!
Woensdag waren we de dokter dankbaar. Omdat hij teveel last had van zijn neussonde, en er toch niet van bij kwam, mocht ze er terug uit. Pff, wat een opluchting! Terug gewoon kunnen praten, slikken, eten.
En om dat te vieren zijn we in de namiddag naar het Boudewijnpark geweest. Beetje triestig park eigenlijk. Maar enfin, niet te kritisch: Tibbe en Rune hebben genoten. Vooral van de botsauto's en de dolfijnen.
Ik ben in ieder geval blij dat Rune weer helemaal de oude is. Hij heeft zijn moed terug. Gelukkig. Volgende week woensdag opnieuw binnen voor de volgende kuur. Zal wel lukken!

1 opmerking: