dinsdag 10 juli 2012

Hij is thuis!! Eindelijk! Vanmorgen heeft Rune zijn beenmergpunctie gekregen, in de namiddag een scan en foto van de nieren en dan mochten we eindelijk vertrekken! Hij was supergelukkig om thuis te komen en herkende het hier bijna niet. Het geluk werd compleet toen we na een uurtje telefoon kregen van professor Norga om ons te zeggen dat het resultaat van de punctie er al was. Geen enkele blast meer te vinden! Joepie joepie joepie! Nu even genieten van thuis zijn, van samen zijn, en Rune van lekker in zijn eigen bed liggen. Daar ligt hij trouwens nu al in. Want al die drukte en een kort wandelingetje in de rolstoel zijn best vermoeiend na 6 weken stil liggen. Hopelijk slaapt hij goed want morgen wordt het weer een spannende dag. Zijn nierstenen zullen vergruisd worden in het Klina. Maar blijkbaar zijn er enkele complicaties. Hij heeft nierstenen in de twee nieren en een mega- ureter ( Een uitgezette, langere urineleider. Heeft hij al van toen hij baby was.) Ik hoop zoooo dat het gewoon kan doorgaan. Maar we gaan positief denken dus: ja! Het komt in orde!

3 opmerkingen:

  1. Wow! Eindelijk thuis!!! Gewoonweg genieten van de gewone dagdagelijkse dingen (zoals je eigen bed hé!), 't kan zo super zijn!! En we duimen voor morgen!!!! Dat moet goed gaan!!!!

    Lieve groetjes, Saskia & Poekie xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een meganieuws!
    Veel gezonde groetjes van Jessica en Tars

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ZEER LEUK nieuws om te horen.
    In navolging van andere heeft ook jorben zijn haartjes ook kort geknipt en daar is zeer veel haar afgekomen zene. Zijn meter kan trots zijn.
    Hou jullie goed ginder, groetjes van ons allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen